Skip to main content

Marokko, Agadir - Treningsglede med Jasmin

Dato: 17 - 24 november 2018
Pris: 11 950,-
Inkludert:
 • Fly t/r Oslo - Agadir
 • Bagasje
 • Transport t/r flyplassen
 • 4*+ treningshotell
 • Deltrom med hageutsikt
 • All inclusive
 • PT, livsstils- og treningsterapeut Jasmin Haraldsen
Reisedagar: 8
Bestill reise

Treningsglede i fargerike Marokko

Eksotiske og fargerike Marokko frister med sol og sommertemperaturer! Agadir er supert når du vil ha både by med spennende shopping og herlige badestrender i nærheten. Legg til litt trening og litt «Flower Power» med Jasmin Haraldsen, så har du den ultimate ferie! Enkle og naturlige treningsøkter med styrketrening hver dag. Og mye latter og glede med nye reisevenner!

Agadir - cafèer, marked og strandliv

Vi reiser til Nord-Afrika, Agadir som ligger ved Atlanterhavskysten. Hotellet ligger ca 2 km unna Agadir sentrum. Agadir har en fin strandpromenade langs den 8,5km lange stranden. Her kan du nyte en god kopp kaffe på en av de mange franskinspirerte cafèene. Benytt anledningen til å få en god deal på det gamle markedet Souk Al Had! Her finner du et yrende folkeliv, eksotiske krydderdufter, små kunstskatter, smykker, tekstiler, lær og vesker.

Flott treningshotell, Robinson Club Agadir

Vi bor på det flotte hotellet Robinson Club Agadir. Hotellet har et stort utvalg av aktiviteter du kan være med på - i tillegg til treningstimene til Jasmin. Hotellet har eget Fitness studio, GroupFitness rom, sykkelrom, Body & Mind room, WellFit spa og Finsk sauna. Mot en ekstra kostnad kan du nyte en Marokkansk hamam eller andre behandlinger, surfe, golfe, spille tennis eller spille sandvollyball. Hotellet har to utendørsbasseng og et innendørsbasseng. All inclusive med 2 restauranter og tre barer. Med all inclusive vil du ha alle måltider inkludert, samt drikke til maten og utenom (alle typer drikke).Rommet: Dobbeltrommene er store med twinbeds, aircondition, safe, kjøleskap og bassenghåndkler inkludert. Fra balkongen vil du ha utsikt mot hagen.
Tillegg for enkeltrom: kr 1300,-

Trening og aktiviteter med Jasmin Haraldsen

Jasmin Haraldsen er livsstil-og treningsterapeaut/PT og blir med deg til Marokko. «BE HEALTHY, FIT AND HAPPY» er personlig trener Jasmin Haraldsens fokus. Hun har også fokus på sunn livsstil gjennom trening, kosthold og positiv innstilling til alder og livet. Det blir trening med balanse, bevegelse, styrketrening – alt med egen kroppsvekt. Vi bruker ingen apparater eller manualer. På ettermiddagen blir det bøy, tøy og strekk, litt yoga, kjærlighetsmeditasjon og eventuelt en liten tur i område med rask gange og styrketrening. Bli sterk, stram, bevegelig og GLAD!

Den gode magefølelsen :)

Jasmin har morsomme og gode core øvelser (øvelser for kjernemuskulatur i rygg/mage). Det fortelles at etter bare 3 dager kan forskjellen være merkbar? Bli med og test det ut!

Hvem passer reisen for?

Denne treningsreisen passer for alle. Det blir styrketrening om morgenen og ettermiddagstrening med yoga som er spesielt tilpasset damer (balanse/hormoner) + meditasjon. Vi deler gode livserfaringer med hverandre, og koser oss med alt som gir glede og latter, som rett og slett gjør deg happy! Reis gjerne alene, det gjør de aller fleste av våre gjester. Hele 8 av 10 reiser alene - men det er kun til flyplassen. Vi blir raskt en herlig gjeng som deler livets erfaringer.

På denne reisen får du mye for pengene!


Søk reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
17/11Oslo GardermoenMarokko, Agadir - Treningsglede med Jasmin
Leder: Jasmin Haraldsen
411 950,-Bestill
 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo
 • IATA Logo
 • Gouda Logo